فردا فایل

فردا فایل

Fardafile
فردا فایل

فردا فایل

Fardafile

بررسی و تحلیل عوامل کالبدی ناحیه 5 در منطقه 3تهران بزرگ

آپلود عکس
 
 
آپلود عکس
 
 
 
آپلود عکس

 

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

 

این شامل یک پاورپوینت با 226 اسلاید و در باره ی منطقه 3 تهران و ناحیه5 ان میباشد
دسته بندی معماری
بازدید ها 11
فرمت فایل zip
حجم فایل 53920 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 226
بررسی و تحلیل عوامل کالبدی ناحیه 5 در منطقه 3

فروشنده فایل

کد کاربری 7516
کاربر

این شامل یک پاورپوینت با 226 اسلاید و در باره ی منطقه 3 تهران و ناحیه5 ان میباشد که شامل 4 فصل : بررسی کشور ایران - بررسی استان تهران - بررسی منطقه 3 تهران - بررسی ناحیه 5 در منطقه 3 تهران میباشد .همچنین طرح تفضیلی منطقه 3 به طور کامل با نقشه ها و نموداره در پاور پوینت موجود است . منطقه 3 و ناحیه 5 ان به طور کامل اعم از قدمت تاریخی ، فهالیتها ، خیابان ها ، و...مورد بررسی قرار گرفتن

تحقیق حقوق بشر در دعاوی کیفری براساس اسناد بین المللی و منطقه ای


تحقیق حقوق بشر در دعاوی کیفری براساس اسناد بین المللی و منطقه ای

تحقیق حقوق بشر در دعاوی کیفری براساس اسناد بین المللی و منطقه ای (دکتر جلیل امیدی) دارای 31 صفحه قابل ویرایش ، فایل WORD

دانلود تحقیق حقوق بشر در دعاوی کیفری براساس اسناد بین المللی و منطقه ای

تحقیق حقوق بشر در دعاوی کیفری براساس اسناد بین المللی و منطقه ای نوشته دکتر جلیل امیدی
مقاله تحقیق حقوق بشر در دعاوی کیفری براساس اسناد بین المللی و منطقه ای
دسته بندی حقوق
فرمت فایل doc
حجم فایل 31 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 31

توضیحات :

تحقیق حقوق بشر در دعاوی کیفری براساس اسناد بین المللی و منطقه ای (دکتر جلیل امیدی) دارای 31 صفحه قابل ویرایش ، فایل WORD

بخشی از متن :

حقوق بشر در دعاوی کیفری براساس اسناد بین المللی و منطقه ای

دکتر جلیل امیدی

چکیده :یکی از عوامل توسعه حقوق کیفری در عصر حاضر مفاهیم و معیارهای حقوق بشر است . این مفاهیم و معیارها که در اسناد بین المللی و منطقه ای شناسایی شده و مورد حمایت قرار گرفته اند ،به ویژه بر قوانین و مقررات ملی مربوط به آیین دادرسی کیفری تاثیر آشکار داشته اند .

بارزترین جنبه چنین تاثیری حقوق متهم در برابر دادگاه است . فهرست اجمالی حقوق مورد بحث بدین قرار است :تساوی افراد در برابر دادگاه ، محاکمه منصفانه و علنی در دادگاه صالح ، مستقل و بی طرف ،پیش فرض برائت ،تفهیم فوری و تفصیلی نوع و علت اتهام ، محاکمه بدون تاخیر ضروری ،حضور در دادگاه و دفاع شخصی یا توسط وکیل ، مواجهه با شهود مخالف ، کمک رایگان مترجم ، منع اجبار به اقرار ، جدایی آیین دادرسی اطفال از افراد بزرگسال ، درخواست تجدید نظر ، جبران زیان های وارد بر محکومان بی گناه و منع تجدید محاکمه و مجازات .

این نوشتار چنین حقوقی را براساس آنچه در اسناد بین المللی و منطقه ای مربوط به حقوق بشر آمده مورد مطالعه و بررسی قرار می دهد.

طرح بحث

پس از تصویب منشور ملل متحد در سال 1945 و ورود پیروزمندانه فرد به عرصه حقوق بین الملل ، جامعه جهانی در زمینه بزرگداشت بشر و بسط حقوق و آزادی های او تحولی آشکار و توسعه ای روز افزون یافته است . از آن تاریخ تا به امروز انبوهی از اسناد بین المللی و منطقه ای پیرامون مفاهیم و معیارهای حقوق بشر و آزادی های اساسی افراد به تصویب رسیده است . گام های نخست بیشتر به دنبال دست یابی به یک توافق عمومی بر سر کمترین میزان حقوق و آزادی های مزبور ، آن هم در قالب پاره ای مفاهیم حقوقی خام به شکل برخی اسناد و ابزارهای غیر الزامی بود اما بعدها کوشش های دشوار در خور ستایشی برای تدوین و تصویب متون و منابع الزام آور صورت گرفته است . اعلامیه جهانی حقوق بشر که در دهم دسامبر 1948 به تصویب مجمع عمومی سازمان ملل رسیده الهام بخش تهیه و تصویب تمامی اسناد و متون مزبور بوده است . تا آنجا که به حق ادعا شده (( در جامعه جهانی یا در جوامع منطقه ای هر معاهده ای که به حقوق بشر پرداخته به نحوی با اعلامیه جهانی حقوق بشر مرتبط بوده است ، به این معنی که این قبیل معاهدات یا براساس اعلامیه تهیه شده یا از رهگذر تفسیر با یکی از اصول آن ارتباط پیدا کرده است ))

حقوق بشر که مذهب جدید بشر هم خوانده می شود ؛ مشتمل بر مفاهیم و معیارهای فراقانونی است که ریشه در طبیعت و فطرت آدمیزاد دارند و از نوع الزامات آسمانی به شمار می آیند و به اصطلاح قانون قانون ها قلمداد می شوند . از این رو باید مداخله عناصری چون زمان ، مکان و اوضاع و احوال خاص جوامع معین را در آنها ممنوع شمرد.

پاره ای از این مفاهیم چنان مطلق و استثناء ناپذیرند که حتی در اوضاع و احوال خاص و شرایط و موقعیت های اضطراری هم نمی توان آنها را محدود یا معلق نمود. ضوابط حقوق بشر چنان بر قواعد عدل و انصاف انطباق دارند که هر نظام سنتی ، مکتب فلسفی یا جهان بینی مدعی عدالت و انصاف ناگزیر باید از در آشتی و سازگاری با آن درآید چرا که آنچه نظام حقوق بشر درصدد آن است ، ظهور عینی ارزش ها و آرمان هایی است که ریشه ها و زمینه های آنها را می توان در روح یا حقیقت تمامی اندیشه های اجتماعی یا مذهبی آزادی خواه و عدالت جو بازجست . با اندکی تامل و تسامح به سادگی می توان توهم تعارض مفاهیم مربوط به حقوق بشر و آزادی های اساسی را با آموزش های سنتی و باورها و برداشت های ملی یا مذهبی به هیچ گرفت . هر مکتب بشری یا مذهب آسمانی که در جستجوی عدالت ،انصاف و آزادی است ، با مفاهیم و ارزش های مورد حمایت در نظام حقوق بشر نسبت یا سنخیتی دارد.

دانلود تحقیق حقوق بشر در دعاوی کیفری براساس اسناد بین المللی و منطقه ای

پاورپوینت مطالعه و پژوهش منابع آب و مدیریت آن در منطقه پاسارگاد در دوره هخامنشی


پاورپوینت مطالعه و پژوهش منابع آب و مدیریت آن در منطقه پاسارگاد در دوره هخامنشی

پاورپوینت مطالعه و پژوهش منابع آب و مدیریت آن در منطقه پاسارگاد دردوره هخامنشی در 160 اسلاید این فایل یک مجموعه جامع و کامال درباره مطالعه و پژوهش منابع آب و مدیریت آن در منطقه پاسارگاد دردوره هخامنشی به همراه گزارش، تصاویر، نقشه، پلان، طرح بازسازی باغ ها، سدها و کانال های موجو در منطقه پاسارگاد، نقشه مکان یابی سدها، کانال ها و باغ ها و می باشد

دانلود پاورپوینت مطالعه و پژوهش منابع آب و مدیریت آن در منطقه پاسارگاد در دوره هخامنشی

منابع آب و مدیریت آن در منطقه پاسارگاد پاسارگاد سد ها و کانال های پاسارگاد
دسته بندی فنی و مهندسی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 5100 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 160

پاورپوینت مطالعه و پژوهش منابع آب و مدیریت آن در منطقه پاسارگاد دردوره هخامنشی در 160 اسلاید

 

در فاصله حدود 22 کیلومتری شمال شرق پاسارگاد در ابتدای تنگه ای که به تنگ حنا معروف است دو سد تاریخی شناسایی شده که مربوط به دوره هخامنشی است. هرکدام از این سدها سازهای سنگی نیز دارند. سدها به وسیله کانالی به طول 2700 متر به هم متصل شده اند. در بخش دیگری از منطقه و در محدوده دشت علفی در 15 کیلومتری شمال شرق محوطه پاسارگاد دو سد دیگر وجود دارد که به سدهای علفی معروفند.

 

این سدها روی چند جریان فصلی جهت کنترل سیلاب و ذخیره آب ایجاد شده اند. همچنین در 11 کیلومتری بالادست آرامگاه کوروش یک بند تاریخی وجود دارد که به نظر می رسد جهت کنترل آب چشمه بناب و هدایت آن به محوطه پاسارگاد ساخته شده باشد. بند تاریخی دیگری نیز در جنوب پاسارگاد در محلی که به دم دریا معروف است، وجود دارد. در انتهای جنوبی دشت پاسارگاد و نزدیک تنگ سعادت شهر سد دیگری وجود دارد که به سد سرپنیران معروف است و روی یک جریان فصلی ساخته شده است. در تنگ بلاغی، منطقه توابع ارسنجان نیز سدهای تاریخی دیگری شناسایی شده است.

جدای از این سدها کانال ها و شبکههای گسترده آب رسانی جهت انتقال آب سدها به مناطق مورد نظر ایجاد شده که گسترده ترین آنها کانال بخش شرقی دشت پاسارگاد است که نزدیک به 45 کیلومتر درازا دارد. همچنین در دو سمت تنگ بلاغی نیز کانال های آبرسانی وجود دارد که در برخی از قسمت ها با برش صخره ها ساخته شده اند. کاربری این  سدها کنترل سیلاب، تامین آب مورد نیاز مناطق مسکونی، زمین-های کشاورزی، باغ ها، پردیس کوروش و محوطه حکومتی پاسارگاد است. با توجه به مطالعات و بررسی های انجام شده تاریخ ساخت سدها و کانال های آب رسانی منطقه پاسارگاد مربوط به دوره هخامنشی است.

وجود بناهای باشکوه سلطنتی، پردیس کوروش، مجموعه گسترده سدها و کانال های آب رسانی، پل ها، محوطه های مسکونی عمومی و باقیمانده راه های ارتباطی نشان از اقدامات متعددی است که دردورة هخامنشی در دشت پاسارگاد انجام شده است. بنابراین توسعه و پیشرفت پاسارگاد به عنوان مرکز مهم سیاسی اجتماعی دوره هخامنشی حاصل برنامه ریزی و مدیریت علمی و توجه به همه قابلیت های موجود در منطقه بوده است.

یکی از مهمترین برنامه های دولت هخامنشی رسیدگی به مسئله آب است که شاه و تشکیلات اداری اداره آن را برعهده گرفته بودند.

مطالعات و پژوهش های باستان شناسی در مورد ساختارهای تاریخی مرتبط با آب در منطقه پاسارگاد نخستین بار در سال1329 توسط علی سامی انجام شد. وی در جریان کاوش های باستان شناسی در محوطه پاسارگاد بخشی از آب نماهای باغ شاهی را کاوش نمود (سامی 88:1338) اما پیش از این در سال 1917 ژنرال سرپرسی سایکس در دهانه تنگ کمین (سعادت آباد) آثاری از یک سد تاریخی را شناسایی کرد (سامی 89:1338).

پس از آن دیوید استروناخ در سالهای 1961 تا 1963 که در محوطه پاسارگاد اقدام به کاوش باستان شناسی نمود، بخش های دیگری از آب نماها را کاوش کرد و نقشه ای از وضعیت باغ و پس از وی : چگونگی آبیاری آن ارائه نمود (استروناخ 155:1379)...

این فایل یک مجموعه جامع و کامال درباره مطالعه و پژوهش منابع آب و مدیریت آن در منطقه پاسارگاد دردوره هخامنشی به همراه گزارش، تصاویر، نقشه، پلان، طرح بازسازی باغ ها، سدها و کانال های موجو در منطقه پاسارگاد، نقشه مکان یابی سدها، کانال ها و باغ ها و ... می باشد و شامل موارد زیر می باشد:

فهرست

چکیده

مقدمه

موقعیت جغرافیایی دشت پاسارگاد

شکل گیری و توسعه پاسارگاد در دوره هخامنشی

مطالعات و پژوهش های انجام شده در رابطه با ساختارهای آب منطقه پاسارگاد

تاریخ گذاری سدها و کانال های آب رسانی

معرفی سدها و کانال های آب رسانی منطقه پاسارگاد

الف: سدها و بندها

سد شماره 1 تنگ حنا

سد شماره 2 تنگ حنا

پلان سد شماره 2 تنگ حنا

پلان و برش بخشی از خروجی سازه سدهای 1و 2 تنگ حنا و بازسازی وضعیت کنترل آب به وسیله الوار در این سازه ها

سدهای شماره یک و شماره دو دشت علفی

بند مرغاب

نقشه مسیر احتمالی انتقال آب از بند مرغاب به محوطه پاسارگاد

بند دم دریا

بند تنگ بلاغی

سد سرپنیران

استخر (سلخ) گمبکان

پلان سد نعمت آباد که به صورت قوسی اجرا شده است 

موقعیت سدهای تنگ حنا و محدوده احتمالی دریاچه آن ها

ب: کانال ها و شبکه های آب رسانی

کانال آب سدهای تنگ حنا

کانال های آب رسانی دشت پاسارگاد

کانال های آب رسانی تنگ بلاغی

نقشه تامین آب دشت کمین از سد سرپنیران، بند دم دریا و بند بلاغی به وسیله کانال ها و شبکه های توزیع آب

کانال ها و شبکه های آبرسانی دشت کمین

نقشه کلی سدها و کانال های آب رسانی در گسترده دشت پاسارگاد و دشت های پیرامون

پردیس کوروش و نظام آبیاری آن

طرح بازسازی شده بخشی از پردیس در فضای روبروی ایوان جنوب شرقی کاخ اختصاصی

طرح باغ شاهی، وضعیت آب نماها و فضای میان کاخ ها

نقشه باغ شاهی تهیه شده به روش ژئومغناطیس

دلایل ساخت سدها و کانال های آب رسانی و مکان یابی آن ها

کنترل سیلاب های فصلی

تامین آب محوطه حکومتی پاسارگاد و پردیس شاهی

طرح استخر احتمالی در مسیر ورود به محوطه باغ شاهی در محل پل هخامنشی

آب رسانی به منطقه های مسکونی عمومی و مکان های دولتی و تامین آب مورد نیاز ساکنان آ نها

ذخیره سازی آب جهت تامین آب مورد نیاز زمین های کشاورزی، باغ ها

تصویر نگاره کشاورز روی مهر استوانه ای قرن پنجم پ. م.

بهره برداری احتمالی صنعتی از نیروی آبی(هیدرولیکی) برخی سدها (سد 1 و 2 تنگ حنا)

ایجاد کانال ها در دامنه تپه های طبیعی

ایجاد کانال در زمین های هموار

ایجاد کانال در قسمت های کوهستانی

نتیجه

منابع و ماخذ

 

دانلود پاورپوینت مطالعه و پژوهش منابع آب و مدیریت آن در منطقه پاسارگاد در دوره هخامنشی

شناخت محله بریانک ناحیه 1 منطقه 10 تهران


شناخت محله بریانک ناحیه 1 منطقه 10 تهران

شناخت محله بریانک ناحیه 1 منطقه 10 تهران فایل دانلودی حاوی یک فایل به صورت wordدر 62 صفحه به صورت متنی همراه با عکس و نقشه و جدول میباشد

دانلود شناخت محله بریانک ناحیه 1 منطقه 10 تهران

شناخت و تحلیل
شناخت و تحلیل بریانک
شناخت و تحلیل محله بریانک منطقه 10 تهران
بریانک
اطلاعات بریانک
معرفی محله بریانک
تجزیه و تحلیل محله بریانک
کارگاه 2 شهرسازی
دسته بندی شهرسازی
فرمت فایل docx
حجم فایل 18938 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 62

 

فایل دانلودی حاوی یک فایل به صورت wordدر 62 صفحه به صورت متنی همراه با عکس و نقشه و جدول میباشد.
از جمله مطالب فایل دانلودی:
1-1- معرفی محدوده ( موقعیت شهر در استان / موقعیت منطقه در شهر / موقعیت ناحیه در منطقه / موقعیت محله بریانک )
1-2- بررسی اسناد فرادست ( طرح جامع / طرح تفصیلی )
1-3- مطالعات تاریخی ( وجه تسمیه / سیر تاریخی / عناصر تاریخی {{ موزه آثار طبیعی و حیات وحش هفت چنار / امامزاده معصوم (ع) }})
1-4- مطالعات زیست بوم ( اقلیم / پوشش گیاهی / نظام آب / دفع آب های سطحی / شبکه فاضلاب / قنات / خطر و بلایای طبیعی / آلودگی )
1-5- جمعیتی_ اجتماعی ( جمعیت محله / ساختار سنی_جنسی جمعیت / 
اجتماعی / قومیت /  دین و مذهب / سرای محله / گروه های فعال / پاتوق های اجتماعی / جرم خیزی )
1-6   کاربری
1-7- دسترسی _ حمل و نقل ( حمل و نقل منطقه /سلسله مراتب دسترسی / حمل و نقل عمومی / اتوبوس و تاکسی / فرودگاه و ترمینال / ترافیک / پارکینگ )
1-8- اقتصادی ( فعالیت و اشتغال در محله)
1-9- سیما و منظر (نظام بام  /بازشوها و تحلیل نما /مصالح نما / آلودگی بصری / نوع کف سازی / مبلمان شهری / سازمان فضایی موجود

فایل دانلودی حاوی یک فایل به صورت wordدر 62 صفحه به صورت متنی همراه با عکس و نقشه و جدول میباشد.از جمله مطالب فایل دانلودی:1-1- معرفی محدوده ( موقعیت شهر در استان / موقعیت منطقه در شهر / موقعیت ناحیه در منطقه / موقعیت محله بریانک )1-2- بررسی اسناد فرادست ( طرح جامع / طرح تفصیلی )1-3- مطالعات تاریخی ( وجه تسمیه / سیر تاریخی / عناصر تاریخی {{ موزه آثار طبیعی و حیات وحش هفت چنار / امامزاده معصوم (ع) }})1-4- مطالعات زیست بوم ( اقلیم / پوشش گیاهی / نظام آب / دفع آب های سطحی / شبکه فاضلاب / قنات / خطر و بلایای طبیعی / آلودگی )1-5- جمعیتی_ اجتماعی ( جمعیت محله / ساختار سنی_جنسی جمعیت / اجتماعی / قومیت /  دین و مذهب / سرای محله / گروه های فعال / پاتوق های اجتماعی / جرم خیزی )1-6   کاربری1-7- دسترسی _ حمل و نقل ( حمل و نقل منطقه /سلسله مراتب دسترسی / حمل و نقل عمومی / اتوبوس و تاکسی / فرودگاه و ترمینال / ترافیک / پارکینگ )1-8- اقتصادی ( فعالیت و اشتغال در محله)1-9- سیما و منظر (نظام بام  /بازشوها و تحلیل نما /مصالح نما / آلودگی بصری / نوع کف سازی / مبلمان شهری / سازمان فضایی موجود

 

دانلود شناخت محله بریانک ناحیه 1 منطقه 10 تهران

شناخت محله باغ شاطر ناحیه 3 منطقه 1 تهران


شناخت محله باغ شاطر ناحیه 3 منطقه 1 تهران

شناخت محله باغ شاطر ناحیه 3 منطقه 1 تهران

دانلود شناخت محله باغ شاطر ناحیه 3 منطقه 1 تهران

شناخت و تحلیل
شناخت و تحلیل باغ شاطر
شناخت و تحلیل محله باغ شاطر منطقه 1 تهران
باغ شاطر
اطلاعات باغ شاطر
معرفی محله
تجزیه و تحلیل محله باغ شاطر
کارگاه 3 شهرسازی
طرح منظر باغ شاطر
همه اطلاعات باغ شاطر
دسته بندی شهرسازی
فرمت فایل docx
حجم فایل 87540 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 96

 

فایل دانلودی حاوی یک فایل به صورت wordدر 96 صفحه به صورت متنی همراه با عکس و نقشه و جدول میباشد.
از جمله مطالب فایل دانلودی:
1-1- معرفی محدوده ( موقعیت شهر در استان / موقعیت منطقه در شهر / موقعیت ناحیه در منطقه / موقعیت محله در ناحیه )
1-2- بررسی اسناد فرادست ( طرح جامع / طرح تفصیلی / طرح محلی ( طرح منظر باغ شاطر)
1-3- مطالعات تاریخی ( وجه تسمیه / سیر تاریخی / عناصر تاریخی )
1-4- مطالعات زیست بوم ( اقلیم /  توپو گرافی / پوشش گیاهی / نظام آب / دفع آب های سطحی / شبکه فاضلاب / قنات / خطر و بلایای طبیعی / آلودگی / گسل/ آلودگی زیست محیطی)
1-5- جمعیتی_ اجتماعی ( جمعیت محله / ساختار سنی_جنسی جمعیت /  بعد خانوار
اجتماعی / قومیت / دین و مذهب / سرای محله / گروه های فعال / پاتوق های اجتماعی / جرم خیزی )
1-6 کاربری و سرانه ها پ کیفیت ابنیه / دانه بندی و نفوذ پذیری / نوع اسکلت و سقف / 
سازمان فضایی
1-7- دسترسی _ حمل و نقل ( حمل و نقل منطقه /سلسله مراتب دسترسی / حمل و نقل عمومی / اتوبوس و تاکسی  / ترافیک / پارکینگ )
1-8- اقتصادی ( فعالیت و اشتغال در محله)
1-9- سیما و منظر (نظام بام /بازشوها و تحلیل نما /مصالح نما / آلودگی بصری / نوع کف سازی / مبلمان شهری  / کریدورهای بصری

فایل دانلودی حاوی یک فایل به صورت wordدر 96 صفحه به صورت متنی همراه با عکس و نقشه و جدول میباشد.از جمله مطالب فایل دانلودی:1-1- معرفی محدوده ( موقعیت شهر در استان / موقعیت منطقه در شهر / موقعیت ناحیه در منطقه / موقعیت محله در ناحیه )1-2- بررسی اسناد فرادست ( طرح جامع / طرح تفصیلی / طرح محلی ( طرح منظر باغ شاطر)1-3- مطالعات تاریخی ( وجه تسمیه / سیر تاریخی / عناصر تاریخی )1-4- مطالعات زیست بوم ( اقلیم /  توپو گرافی / پوشش گیاهی / نظام آب / دفع آب های سطحی / شبکه فاضلاب / قنات / خطر و بلایای طبیعی / آلودگی / گسل/ آلودگی زیست محیطی)1-5- جمعیتی_ اجتماعی ( جمعیت محله / ساختار سنی_جنسی جمعیت /  بعد خانواراجتماعی / قومیت / دین و مذهب / سرای محله / گروه های فعال / پاتوق های اجتماعی / جرم خیزی )1-6 کاربری و سرانه ها پ کیفیت ابنیه / دانه بندی و نفوذ پذیری / نوع اسکلت و سقف / سازمان فضایی1-7- دسترسی _ حمل و نقل ( حمل و نقل منطقه /سلسله مراتب دسترسی / حمل و نقل عمومی / اتوبوس و تاکسی  / ترافیک / پارکینگ )1-8- اقتصادی ( فعالیت و اشتغال در محله)1-9- سیما و منظر (نظام بام /بازشوها و تحلیل نما /مصالح نما / آلودگی بصری / نوع کف سازی / مبلمان شهری  / کریدورهای بصری

 

دانلود شناخت محله باغ شاطر ناحیه 3 منطقه 1 تهران